Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Publikacija o govoru mržnje i elektroničkom nasilju

publikacijaPublikacija je nastala kroz projekt “Ne toleriraj. REAGIRAJ!”, a sadrži informacije o ciljevima i dosadašnjim rezultatima projekta te savjete i informacije o načinima prevencije govora mržnje na internetu te sigurnoj i odgovornoj upotrebi interneta.

 

Publikaciju možete pronaći na linku: https://drive.google.com/file/d/0Bw8RvX6YS5ewalZZcS1VOWpIaU0/view Projekt "Ne toleriraj. REAGIRAJ!“ pokrenut je kroz Regionalni info-centar za mlade Zagreb Udruge Zamisli s ciljem informiranja i edukacije mladih i šire javnosti u svrhu prevencije govora mržnje na internetu te elektroničkog nasilja nad mladima. Projekt se provodi u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Zagreb – podružnica Trnje te Alternativnom urbanom kulturnom udrugom Autsajder uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.