Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Pogledajte snimke s konferencije „Ne toleriraj. REAGIRAJ!

Konferenciju „Ne toleriraj. REAGIRAJ!“ Udruga Zamisli organizirala je 5. veljače na temu govora mržnje na internetu i elektroničkog nasilja. 

Snimke izlaganja Ivane Furlić (Ministarstva socijalne politike i mladih), Tanje Vlašić (Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjima), Dubravke Dolenc (Agencija za zaštitu osobnih podataka), Ivane Milas Klarić (Ured pravobraniteljice za djecu) i Danka Salopeka (Uprava kriminalističke policije, Ministarstvo unutarnjih poslova) možete pogledati na Youtube kanalu projekta: https://www.youtube.com/channel/UCXvbKssSp7iPOuaauMX9T3w

Projekt "Ne toleriraj. REAGIRAJ!“ pokrenut je s ciljem informiranja i edukaciranja mladih i šire javnosti u svrhu prevencije govora mržnje na internetu, elektroničkog nasilja nad mladima, pružanja psihosocijalne podrške mladima rizičnog ponašanja te promocije kampanje „DISLAJKAM MRŽNJU“. Projekt se provodi u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Zagreb – podružnica Trnje te Alternativnom urbanom kulturnom udrugom Autsajder uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.