Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Poziv na sudjelovanje u izložbi umjetničkih djela!

Svojim kreativnim radovima progovori protiv govora mržnje na internetu i elektroničkog nasilja nad djecom i mladima!


Prijavi radove u kategoriji fotografije, stripa, plakata, crteža ili slike te ostalih načina kreativnog izražavanja na temu promoviranja tolerancije, nenasilja te sigurnog interneta.
Najbolji radovi bit će otisnuti te prezentirani na izložbi u sklopu projekta „Ne toleriraj. REAGIRAJ!“ koja će se održati u Zagrebu od 27. travnja do 03. svibnja 2015.


Fotografiju, strip, plakat, crtež ili sliku možeš prijaviti kao grupni ili individualni rad, a dimenzije radova nisu ograničene.
Autori/ce od 15 do 30 godina starosti mogu poslati do tri rada na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript


Rok za slanje radova je 15. travnja 2015.

Prilikom slanja radova molimo da navedete svoje puno ime i prezime, e-mail i broj telefona.


Organizator zadržava pravo isključivanja radova koji su uvredljivi za bilo koju društvenu skupinu, promiču netoleranciju, nasilje ili bilo koju drugu neprihvatljivu aktivnost ili motiv. Radovi koji krše autorska prava će također biti isključeni.
Prijavom na ovaj natječaj, kandidati pristaju da se njihovi radovi objave u tiskanim i elektronskim medijima te koriste u promotivne svrhe projekta „Ne toleriraj. REAGIRAJ!“, a Udruga kao provoditelj natječaja nije odgovorna za eventualna pitanja i nesuglasice vezane uz vlasništvo i autorstvo prijavljenih uradaka.
Izložba je pokrenuta u okviru projekta „Ne toleriraj. REAGIRAJ!“ koji provodi Udruga Zamisli kroz Regionalni info- centar za mlade Zagreb u partnerstvu s udurugom AUKU Autsajder te Centrom za socijalnu skrb Zagreb – podružnica Trnje Centar, uz financijsku podršku Ministarstva socijalne politike i mladih.