Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Udruga ZAMISLI primljena u članstvo Hrvatske mreže protiv siromaštva

10991686 417282771771956 4180535903084871781 o

Hrvatska mreža protiv siromaštva je osnovana kao nacionalna mreža udruga i fizičkih osoba koje se bave pružanjem usluga i zagovaranjem siromašnih, ranjivih i socijalno isključenih osoba te javnom politikom u području siromaštva u Hrvatskoj. Mreža od 28. lipnja 2014. godine djeluje i kao članica Europske mreže protiv siromaštva (EAPN – European AntiPoverty Network).

"S obzirom da je udruga Zamisli prepoznata kao važan dionik koji može dati vrijedan doprinos u raspravama i odlukama u vezi definiranja nacionalnih i europskih prioriteta i smjernica vezanih uz javne politike koje utječu na suzbijanje siromaštva, veseli nas Vaše članstvo i podrška u radu Hrvatske mreže protiv siromaštva.
Na samom početku zajedničkog rada koristimo priliku da Vas uputimo na web i facebook stranicu HMPS, a za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju. HMPS će Vas pravovremeno i ažurno informirati o novostima i aktivnostima vezanim uz rad HMPS i aktivnosti Europske mreže protiv siromaštva, te ćete biti redovno prozivani na sastanke Izvršnog odbora i informirani o radu istog."