Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Orijentacijski tjedan za brucoše

Udruga Zamisli će od 18. do 24. srpnja 2015. u Zagrebu održavati Orijentacijski tjedan za brucoše s invaliditetom. Orijentacijski tjedan je tjedan upoznavanja kojem je cilj prilagođavanje brucoša na studentski život i obaveze, upoznavanje s oblicima podrške koje pruža Udruga Zamisli te utvrđivanje potrebne razine podrške za svakog korisnika.

Kroz zabavne i informativne radionice i zadatke uživljavanja u konkretne situacije koje ih očekuju, brucoši s invaliditetom koji su se prijavili za korištenje usluga Centra podrške upoznat će se sa svojom studentskom svakodnevicom i onime što ih očekuje na početku predavanja. Centar podrške uključuje usluge prilagodbe literature za studente s oštećenjima vida i gornjih ekstremiteta, prijevoza posebno prilagođenim kombi vozilom, daktilografa za studente s oštećenjima sluha i asistenata u svrhu podrške tijekom studija te savjetovalište.

Orijentacijski tjedan je posvećen budućim korisnicima u sklopu Centra podrške - neovisan život, financiranog uz pomoć Ministarstva socijalne politike i mladih, Centra podrške za studente s invalidtetom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Prijave su otvorene do 10. srpnja. Prijavi se ovdje.

https://docs.google.com/a/zamisli.hr/forms/d/1itoZnUIUvQxs5v12izx7fOPTuuk3yHl2m8i1BpsuWP0/viewform