Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

„Mapping professional open youth work“ sastanak u Zagrebu

poywe zagrebOdržan je i drugi sastanak u sklopu strateškog partnerstva „Mapping professional open youth work“, ovog puta u Zagrebu.

Bavili smo se strukturom budućeg dokumenta o principima otvorenog rada s mladima, predstavljene su fokus grupe provedene u svim partnerskim zemljama te je urednički tim e-magazina raspravio teme i članke koji će svoje mjesto naći u prvom izdanju časopisa planiranom za rujan 2015. 

Također je tijekom sastanka održan i video trening za izradu prvih „Mapping-Videa koji će se objavIjivati na novoj ICT platformi za razmjenu znanja i iskustva u području otvorenog rada s mladima.

Udruga Zamisli surađuje na strateškom partnerstvu na projektu "Mapping professional open youth work" koji je započeo u listopadu 2014. godine i traje do rujna 2016. godine. U partnerstvu surađuju  POYWE - Professional Open Youth Work in Europe – nositelj projekta/kooridnator, a uz Udrugu Zamisli partneri u provedbi projekta su bOJA (Austrija), Humak (Finska), Agenzija Zghazagh (Malta), Politikos tyrimu ir analizes institutas (Litva), Ungdom & Fritid (Norveška), Newman University (UK),  Stichting JONG Rotterdam (Nizozemska), n.e.t.z. (Italija).