Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Radionica pisanja projekata

Mlad/a si, kreativan/a, domišljat/a, imaš slobodnog vremena i ativan/a si u radu s mladima? 

Sudjeluj u ciklusu radionica pisanja projekata, u okviru projekta "Uključi se opet" kojeg provodi Udruga ZAMISLI kroz Regionalni Info-centar za mlade ZG uz financijsku podršku Ministarstva socijalne politike i mladih.

Besplatna radionica pisanja projekata namijenjena je mladima između 15 i 30 godina. Cilj joj je kroz ciklus od 8 radionica educirati mlade za prijavu prijedloga projekata na relevantne natječaje namijenjene mladima i organizacijama aktivnim u radu s mladima.

Imaš ideje, a ne znaš kako ih ostvariti? Ako se želiš kreativno izraziti te imaš dobre ideje koje želiš provesti u praksu, PRIJAVI SE! I nauči pisati projekte namijenjene mladima i organizacijama aktivnim u radu s mladima.

Prvi cuklus radionica održat će se od 9. do 20. ožujka na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Prijaviti se možeš do 4. ožujka putem linka.

Kontakt za dodatne informacije:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

www.icm-zg.info

tel:01/558-4318