Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Izvedba Boalovog kazališta udruge Zamisli na temu: Mladi i Izbori

Od suradničke udruge PRONI dobili smo poziv da u povodu nadolazećih lokalnih izbora u Osijeku napravimo i odigramo predstavu po principu Boalovog kazališta na temu: Mladi i Izbori. Režiser je, kao i uvijek bio naš suradnik Mario Kovač. Događanje se zbilo 28. 2. 2008. u konferencijskoj dvorani hotela Osijek, a osim mladih grada Osijeka i novinara, predstavu su pogledali i kandidati za osječkog gradonačelnika. Kao i gotovo uvijek, gledatelji su aktivno nudili manje ili više konstruktivna rješenja situacije, pa i tako da su zamjenjivali likove i «odglumili scenu po svome». Predstava je bila uvertira u drugi dio događanja, Okrugli stol na istu temu.. Zajedno s mladima, predstavnicima udruga, institucija i političkih stranaka razgovaralo se o ulozi mladih u društvu kojeg su dio.