Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Na Sleme, na Sleme, na Sleme!!!

U subotu, 11. listopada u suradnji Crvenog križa i naše Udruge na Sljemenu u njihovom planinarskom domu bilo je organizirano druženje umirovljenika, članova Udruge Zamisli i studenata socijalnog rada. Nakon okupljanja i doručka u 11 sati započeo je program u kojem nas je zabavljao zbor umirovljenika Crvenog križa. A nakon što smo čuli nekoliko dobrih starih popefki, sudionici su mogli birati hoće li ići u šetnju Sljemenom ili će sudjelovati u radu na aktivnostima koje su pripremili članovi Crvenog križa. U 13,30 za sve je sudionike bio organiziran ručak. Poslije ručka članovi udruge izveli su po principu Boalovog kazališta predstavu kojoj je tema bila jaz generacija. U rješavanje postavljenog problema aktivno i na vrlo zabavan način uključili su se umirovljenici. I kao šećer na kraju, naše druženje završilo je uz karaoke show. Pjevali su i zabavljali se svi!

Kako nam je bilo jako zabavno taj dan, dogovorili smo se da ćemo nastaviti sa sličnim druženjima.