Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Završen 7. hrvatski Dan Karijera

Udruga ZAMISLI uspješno provela Poziv za podnošenje ponuda/iskaza interesa za radno mjesto Asistent u Info-centru za mlade u Zagrebu.
Iskaz interesa dali su posjetitelji 7. hrvatskog Dana Karijera na štandu Udruge.

###

Ovaj jedinstveni sajam u Hrvatskoj prerastao je u već tradicionalnu manifestaciju, koju je do sada posjetilo ukupno više od 33 tisuće studenata i mladih iz cijele Hrvatske, a na kojoj se predstavilo više od 160 stranih i hrvatskih tvrtki. Predstavljanjem na Danu karijera poslodavci imaju jedinstvenu priliku upoznati se s perspektivnim studentima i mladima na početku karijere te odabrati najbolje među njima, koji će svojom kvalitetom biti garancija konkurentnosti.


dan-karijera


Promoviranjem u medijima i izravno pred više od 6000 studenata, tvrtke imaju mogućnost predstaviti se javnosti i pozicionirati se na tržištu rada.

Pored povezivanja s vodećim poslodavcima, studenti na Danu karijera mogu sudjelovati na radionicama koje se organiziraju na temu pisanja životopisa i predstavljanja na intervjuu, na prezentacijama tvrtki i predavanjima koja će im pomoći da se što kvalitetnije uključe u poslovni svijet.