Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Studijski posjet: „Izazovi informiranja i savjetovanja mladih“

Udruga ZAMISLI 27. i 28. veljače 2017. godine, u sklopu provedbe projekta Lokalnog info-centra za mlade Velika Gorica, organizira studijski posjet PRONI centru za socijalno podučavanje Osijek te upoznavanje sa projektom Info-centra za mlade Vukovar i programom Regionalnog info-centra za mlade Osijek.

Lokalni Info-centar za mlade Velika Gorica projekt je financiran od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku koji razvijamo s cijem uspostave sustava informiranja mladih iz Velike Gorice i okolice o njihovim pravima i mogućnostima te o programima i uslugama koje im se nude na području Grada Velike Gorice, a u skladu s Europskom Poveljom o informiranju mladih. Aktivnosti projekta su uz pomoć volontera osmislile i provode mlade osobe. Jedna od aktivnosti je Studijski posjet kroz koji ćemo upoznati sličan koncept u radu s mladima na istoku Hrvatske.

U sklopu studijskog posjeta organizirat će se okrugli stol „Izazovi informiranja mladih“ s ciljem razmijene mišljenja osoba koje rade u području informiranja mladih, unaprijeđenja u svom podrčju rada, međusobnog savjetovanja i dijeljenja informacija.

Sudionici okruglog stola su Grad Velika Gorica, Upravni odjel za predškolski odgoj, školstvo i šport, viša stručna suradnica za djecu, mlade i udruge, Mirna Gajski Jolić, prof. socijalna pedagoginja, Zajednica informativnh centara za mlade u Hrvatskoj, Dubravko Šopar, predsjednik, PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek, Sanja Vuković Čović, izvršna direktorica i Zdenka Radić, voditeljica Regionalnog info centra za mlade Osijek te Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom „ZAMISLI“, Svjetlana Marijon, predsjednica, a moderator je Ante Martić voditelj Odjela za rad s mladima Udruge ZAMISLI.