Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Ispunite anketu i uključite se u izgradnju učinkovitog sustava podrške za mlade s invaliditetom!

U sklopu projekta "Podrška studentima s invaliditetom" provodi se istraživanje o postojećim sustavima podrške studentima s invaliditetom.

Kroz projekt koji traje od 1.1. - 31.10.2016. želimo potaknuti razvoj strukturiranog dijaloga i aktivne suradnje između mladih s invaliditetom, studentskih pravobranitelja i predstavnika institucija relevantnih u području visokog obrazovanja kako bi doprinijeli razmjeni informacija, mišljenja i stavova mladih s invaliditetom u području pružanja podrške studentima s invaliditetom na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini da bi se kreirao kvalitetan, funkcionalan i održiv sustav podrške studentima s invaliditetom u RH.

Prva aktivnost projekta je istraživanje o postojećim sustavima podrške ssi u RH, stoga vas pozivamo da se uključite i ispunite ankete.

Ako si mlada osoba s invaliditetom anketu nađi ovdje: https://goo.gl/YBi21S

Ako si studentski pravobranitelj/student bez invaliditeta anketu nađi tu: https://goo.gl/Q21q9W

A predstavnici relevantnih institucija anketu mogu pronaći ovdje: https://goo.gl/K3KlI1

 

Projekt je financiran sredstvima programa Europske unije Erasmus+