Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Jačanje članova stručnog tima Udruge ZAMISLI

Članovi stručnog tima Udruge Zamisli su od 25.2. do 28.2.2016. na treningu organizacijskog razvoja u okviru Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

U domu Crvenog križa na Sljemenu upravo se održava edukacija za jačanje članova stručnog tima i povećanja organizacijskih kapaciteta Udruge ZAMISLI. Trenerica Katarina Friščić, mag.educ.soc., provodi radionice na temu timskog rada, organizacije vremena, uspješne komunikacije, primjene kreativnih tehnika u radu, razvijanja i definiranja metodologije prikupljanja podataka, arhiviranja i sistematizacije te javnog govora i prezentacije rezultata.

Trening se održava u okviru Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

 

 

nacionalna zaklada

1  2  3

4  5  8