Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Uključite se u promjenu sustava podrške za studente s invaliditetom!

Na bijeloj je podlozi u gornjem dijelu loga narančastim tiskanim slovima napisano: Podrška studentima s invaliditetom. Ispod natpisa, centrirano, prikaz osobe u invalidskim kolicima s kapom za diplomu na glavi te sa svjedodžbom u desnoj ruci. Sve je u narančastoj boji. U donjem dijelu loga, centrirano, prikazani su raširena dva dlana usmjerena prema osobi u invalidskim kolicima, isto narančaste boje.7.4.2016. u prostorijama Kuće Europe u Zagrebu organiziramo sastanak mladih i donositelja odluka na temu podrške studentima s invaliditetom te pozivamo sve zainteresirane da se uključe!

Udruga Zamisli u suradnji s Pravobraniteljicom za osobe s invaliditetom i Studentskim pravobraniteljem Sveučilišta u Zagrebu provodi projekt "Podrška studentima s invaliditetom" kojemu je cilj kroz sastanke mladih s invaliditetom i donositelje odluka doći do zaključaka i preporuka za poboljšanje postojećeg sustava podrške SSI na razini RH.

Prvi sastanak će se održati 7.4. 2016. u prostorijama Kuće Europe, Augusta Cesarca 6, Zagreb, u trajanju od 10:00 do 18:00 sati. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane mlade te predstavnike institucija da se do 25.3.2016. prijave za sudjelovanje te se na taj način uključe u promjenu sustava podrške za studente s invaliditetom.

Ukoliko ste mlada osoba možete se prijaviti OVDJE, a ukoliko se prijavljujete kao predstavnik institucije, to možete učinitu TU.

Projekt je financiran sredstvima programa Europske unije Erasmus+.

zamisli OGLAS 24 pola