Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Konferencija na temu podrške za studente s invaliditetom

Na bijeloj je podlozi u gornjem dijelu loga narančastim tiskanim slovima napisano: Podrška studentima s invaliditetom. Ispod natpisa, centrirano, prikaz osobe u invalidskim kolicima s kapom za diplomu na glavi te sa svjedodžbom u desnoj ruci. Sve je u narančastoj boji. U donjem dijelu loga, centrirano, prikazani su raširena dva dlana usmjerena prema osobi u invalidskim kolicima, isto narančaste boje. 14.9.2016. organiziramo Konferenciju na temu podrške studentima s invaliditetom te pozivamo sve zainteresirane da se uključe!

Udruga Zamisli u suradnji s Pravobraniteljicom za osobe s invaliditetom i Studentskim pravobraniteljem Sveučilišta u Zagrebu provodi projekt "Podrška studentima s invaliditetom" kojemu je cilj kroz sastanke mladih s invaliditetom i donositelje odluka doći do zaključaka i preporuka za poboljšanje postojećeg sustava podrške SSI na razini RH.

Kao završna aktivnost projekta, održati će se Konferencija o podršci studentima s invaliditetom, 14.9.2016. od 10:30h do 16:30h u dvorani Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Donje svetice 38. Na istoj će se predstaviti zaključci sa šest sastanaka mladih i donositelja odluka na temu podrške studentima s invaliditetom, a koji su se kroz period od dva mjeseca održali u Zagrebu, Koprivnici, Osijeku, Rijeci, Splitu i Zadru.

Ukoliko ste mlada osoba koja želi nazočiti Konferenciji, možete se prijaviti OVDJE, a ukoliko se prijavljujete kao predstavnik institucije, to možete učinitu TU.

Projekt je financiran sredstvima programa Europske unije Erasmus+.