Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Održana konferencija na temu podrške za studente s invaliditetom

IMG 1184 14.9.2016. održana je Konferencija na temu podrške studentima s invaliditetom!

Udruga Zamisli u suradnji s Pravobraniteljicom za osobe s invaliditetom i Studentskim pravobraniteljem Sveučilišta u Zagrebu provodi projekt "Podrška studentima s invaliditetom" kojemu je cilj kroz sastanke mladih s invaliditetom i donositelje odluka doći do zaključaka i preporuka za poboljšanje postojećeg sustava podrške SSI na razini RH.

Kao završna aktivnost projekta 14.9.2016. održana je Konferencija o podršci studentima s invaliditetom, u dvorani Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Donje svetice 38.

Na konferenciji su se predstavili zaključci sa šest sastanaka mladih i donositelja odluka na temu podrške studentima s invaliditetom, a koji su se kroz period od dva mjeseca održali u Zagrebu, Koprivnici, Osijeku, Rijeci, Splitu i Zadru.

Sažetak zaključaka možete pogledati OVDJE, a rezultate istraživanja o podršci studentima s invaliditetom možete naći TU.

 

IMG 1136  IMG 1184   IMG 1244    IMG 1270   IMG 1272

 

Projekt je financiran sredstvima programa Europske unije Erasmus+.

erasmuslogo