Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Krenuo projekt "Kreativna REakcija za nenasilje"

Kroz Regionalni info - centar za mlade Zagreb udruge Zamisli pokrenut je projekt "Kreativna REakcija za nenasilje".

Projekt se provodi u partnerstvu s Prvom ekonomskom školom u Zagrebu, Gospodarskom školom Varaždin, Srednjom školom Oroslavje i Ekonomskom i turističkom školom Daruvar, uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.

Cilj projekta " Kreativna REakcija za nenasilje"  je promicanje pozitivnih vrijednosti, kulture poštivanja različitosti, tolerancije i mirnog rješavanja sukoba. Projektne aktivnosti provodit će se od studenog do lipnja 2016. godine. Kroz aktivnosti ovog projekta direktno ćemo uključit  mlade osobe od 15 do 30 godina s područja Zagreba, Oroslavja, Daruvara i Varaždina, koji će sudjelovati u edukativno-kreativnim aktivnostima i djelovanju u području promicanja tolerancije i ljudskih prava u svim sferama života.