Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Konferencija „Open Youth Work Conference“

U Grazu se od 22. do 24. studenog održala konferencija „Open Youth Work Conference“ na kojoj je sudjelovala Udruga Zamisli kao pridružena članica POYWE, a usporedno s Konferencijom održao se 4. sastanak skupštine POYWE- a kojem su sudjelovali sudionici s Malte, Irske, Finske, Engleske, Italije, Litve, Nizozemske, Austrije i Hrvatske.

Isti dan raspravljalo se o pozicijskom dokumentu o otvorenom radu s mladima u sklopu projekta „Mapping professional open youth work“ te je održana radionica na koju su se pridružili i ostali sudionici s Konferencije. Raspravljalo se o youth worku u različitim zemljama Europe ( kakva je situacija, koliko dugo postoji, je li na volonterskoj bazi, postoje li klubovi i centri za mlade). Održala se i prezentacija o kvalitativnim i kvantitavnim metodama, alatima i indikatorima kojima bi se što bolje mogao izmjerio utjecaj youth work-a te se predstavila LOGBOOK platforma na kojoj se u sklopu projekta „Mapping professional open youth work“ kontinuirano radi.