Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Dizajnirajte logo Kluba za mlade Zagreb

Klub za mlade Zagreb ima za cilj osigurati javni prostor namijenjen organiziranju slobodnog vremena mladih i pružiti mladima svakodnevni program i aktivnosti koje će pokrivati širok spektar tema zanimljivih i od interesa za mladma.
Kako veći dio programa kluba kreiraju i provode mladi za mlade, ovim putem te pozivamo da sudjeluješ u natječaju i osmisliš logotip Kluba za mlade Zagreb.

Klub za mlade Zagreb program je koji Udruga Zamisli provodi u partnerstvu s Institutom za stručno usavršanje mladih i Gradskom četvrti Črnomerec uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.

 

Kako sudjelovati?

U natječaju mogu sudjelovati svi zainteresirani od 15 do 30 godina.
Tvoj zadatak je, sljedeći ove upute, stvoriti kreativan, jedinstven i prepoznatljiv logo koji će predstavljati Klub za mlade Zagreb i biti službeni logo Kluba.
- prijedlog treba sadržavati puni naziv programa "Klub za mlade Zagreb"
- prijedlog treba dobro izgledati u boji i c/b
- prijedlog mora biti primjenjiv i prepoznatljiv na malim i velikim formatima (od web stranica, flajera i tiskanih materijala do plakata, panoa, majica...)
- logo mora biti originalni rad autora
- autori/ice uz logo trebaju priložiti i dokument s kratkim objašnjenjem prijedloga logotipa te osobnim podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona i e-mail).

 

Do kada mogu sudjelovati i kako se prijaviti?

Rok za pristizanje radova je 15. siječnja 2016.
Svoja idejna rješenja s objašnjenjem šaljite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript s naznakom „Natječaj za logo Kluba za mlade Zagreb“

 

Kada će se saznati rezultati?
Najbolje radove koji pristignu do 15. siječnja 2015., izabrat će partnerske organizacije i suradnici na projektu. Ocjenjivanje će biti anonimno kako bi se svima osigurale jednake mogućnosti, a odluka o najboljem idejnom rješenju donijet će se do 20. siječnja 2016.
Svi sudionici će o rezultatima natječaja biti obaviješteni putem e-maila najkasnije do 21. siječnja 2016. godine.

Kako je sudjelovanje u natječaju isključivo volonterske naravi, autorici ili autoru izabranog djela biti će dodijeljeno priznanje i simbolična nagrada.

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vam je potrebno više informacija o smjernicama za izradu logotipa, slobodno nas kontaktirajte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Veselimo se Vašim radovima!