Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Predali smo zahtjev za EVS akreditaciju

S novom godinom, došli su neki naši novi pohodi i entuzijazam da naš rad proširimo i na neka druga područja. Vođeni time, nedavno smo se prijavili za EVS akreditaciju. No, što li znači EVS?

 

EVS je skraćenica za 'Europsku volontersku službu'. Kao što i samo ime kaže, riječ je o volontiranju, no po čemu se ovo volontiranje razlikuje od nekog drugog volontiranja kojeg danas možete naći?

EVS je dio programa Erasmus + i volonteru su pokriveni troškovi hrane, smještaja, zdravstvenog osiguranja te putni troškovi ovisno o udaljenosti mjesta volontiranja. Isto tako osigurane su pripremna i evaluacijska edukacija kao i tečaj lokalnog jezika. Zvuči zanimljivo, zar ne?


Osim toga, EVS je jedno veliko životno iskustvo koje može trajati od 2 mjeseca do godine dana i s kojim ćete potaknuti europsku suradnju u sektoru mladih, potaknuti aktivno građanstvo mladih, lakše razumijeti ostale kulture i običaje i naravno, naučiti nešto što će vam za cijeli život ostati.


Ako želite biti dijelom toga, pričekajte naš EVS projekt koji prijavljujemo čim osvojimo naš novi pohod; akreditaciju.
Sve zainteresirane volontere pozivamo da nam se jave na e-mail Udruge sa svojim motivacijskim pismima i idejama za projekte na kojima bi voljeli sudjelovati.


Vaša Udruga Zamisli