Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

I dalje aktivno u Zajednici

Skupština Zajednice Informativnih centara za mlade u Hrvatskoj 1. ožujka je održala redoviti sastanak. Skupštinari su se u utorak okupili u prostoru Regionalnog info centra za mlade Zagreb.

Nakon što je Svjetlana Marijon podnijela neopozivu ostavku na mjesto članice Upravnog odbora Zajednice ICM u Hrvatskoj, za novog člana izabran je Ante Martić, kanidat Udruge Zamisli.

Na sastanku skupštine izabrana su još dva nova člana/članice upravnog odbora Zajednice ICM: Maja Knežević iz PRONI centra za socijalno podučavanje i Marko Petančić iz Udruge CARPE DIEM iz karlovca. Na skupštini je bilo rasprave o poboljšanju vidljivosti organizacije, u smislu unaprjeđenja web stranice i intenziviranja protoka informacija u mreži. Također je raspravljeno i o modelima daljnjeg razvoja Zajednice.

Budući da je na ovoj skupštini Zajednica informativnih centara za mlade u Hrvatskoj primila u svoje članstvo nekoliko punopravnih i nekoliko pridruženih članica, ona sada broji sveukupno 15 organizacija članica. Udruga Zamisli će, kao jedna od njih, i dalje aktivno sudjelovati u radu nacionalne mreže za informiranje mladih.