Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Booklet: Metode rada s mladima

Udruga Zamisli iz Zagreba objavila je online booklet o metodama rada s mladima, obrađenima kroz trening. Trening "Škola za youth workere" održan je u Zagrebu krajem rujna prošle godine, sa ciljem osposobljavanja osoba koje rade s mladima, kroz unapređivanje vlastitih metoda rada.

Partneri u projektu su nevladine udruge aktivne u području rada s mladima: ADAPTO Asociatia pentru Promovarea Egalitatii intre Tineri (Rumunjska), Bulgarian Youth Forum (Bugarska), Zdruzenie za volonterizam Volonterski Centar Skopje (Makedonija), GSM-Genclik Servisleri Merkezi Dernegi (Turska), te Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI" (Hrvatska). Projekt je financiran od strane Europske komisije kroz Erasmus+.

Sudionici treninga zajednički su izradili online booklet o metodama rada s mladima, kako bi svoje znanje i iskustvo podijelili sa drugim osobama koje rade s mladima. Online booklet "Škola za youth workere", dostupan je na linku.