Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Svečano otvorenje Kluba za mlade Zagreb

Pozivamo vas sve na svečano otvorenje Kluba za mlade Zagreb koje će se održati u petak, 5. veljače 2016. godine s početkom u 13 sati na adresi Ilica 181, u Zagrebu. 

Klub za mlade Zagreb ima za cilj osigurati javni prostor namijenjen organiziranju slobodnog vremena mladih i pružiti mladima svakodnevni program i aktivnosti koje će pokrivati širok spektar tema zanimljivih i od interesa za mlade. 

Klub za mlade Zagreb fizički je otvoren za mlade na adresi Ilica 181 od ponedjeljka do petka od 9:00 do 15:00 sati, a aktivnosti će se provoditi i izvan fizičkog prostora Kluba te vikendom zavisno od dogovorenih aktivnosti programa. U sklopu Kluba provodit će se radionice i aktivnosti kroz 5 sekcija: zapošljavanje i poduzetništvo, aktivno građanstvo i nenasilje, zdravlje i zdravi stilovi života, kultura i umjetnost te volonterske aktivnosti.
Klub za mlade Zagreb trogodišnji je program financiran sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih. Nositelj programa je udruga Zamisli uz partnere Institut za stručno usavršavanje mladih te Gradsku četvrt Črnomerec, a suradnici na programu su Savjet mladih Grada Zagreba, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Studentski.hr i Hrvatski savez udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI.
Bila bi nam izrazita čast kada biste svečano otvorenje uveličali svojim dolaskom.