Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Predstavljanje projekta u Ekonomskoj i turističkoj školi Daruvar

U sklopu projekta Kreativna REakcija za nenasilje koji se provodi uz financijsku podršku Ministarstva socijalne politike i mladih 19. ožujka 2016. održali smo predstavljanje projekta u Ekonomskoj i turističkoj školi u Daruvaru u sklopu njihovog projektnog dana “Dani sreće”. Učenicima smo predstavili aktivnosti i video uradak koji su sudionici snimili na dvodenvnom treningu u prosincu.

Projekt se provodi u partnerstvu s Prvom ekonomskom školom u Zagrebu, Gospodarskom školom Varaždin, Srednjom školom Oroslavje i Ekonomskom i turističkom školom Daruvar, uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.
Cilj projekta " Kreativna REakcija za nenasilje" je promicanje pozitivnih vrijednosti, kulture poštivanja različitosti, tolerancije i mirnog rješavanja sukoba. Projektne aktivnosti provodit će se od studenog do lipnja 2016. godine. Kroz aktivnosti ovog projekta direktno ćemo uključit mlade osobe od 15 do 30 godina s područja Zagreba, Oroslavja, Daruvara i Varaždina, koji će sudjelovati u edukativno-kreativnim aktivnostima i djelovanju u području promicanja tolerancije i ljudskih prava u svim sferama života.