Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Vani je drugi broj Logbook e-časopisa!

Pročitajte drugo izdanje e-časopisa u čijoj izradi sudjeluje Udruga Zamisli kroz strateško partnerstvo "Mapping professional open youth work". U ovom izdanju časopisa LOGBOOK možete pročitati nešto više o temi otvorenog rada s mladim izbjeglicama u Austriji, Njemačkoj i Švedskoj te projektu Okus doma koji pomaže azilantima da se prilagode životu u Hrvatskoj.

Ovaj broj vam donosi i pregled sadašnjeg stanja rada s mladima u Austriji, Malti i Norveškoj, predstavlja vam projekt "My Future" u Južnom Tirolu te osobnu priču mlade osobe i youth workera iz Litve.

pitanju radikalizacije i ekstremizma među mladima, te , Engleskoj i Nizozemskoj na ovom LINKU.

Udruga Zamisli je pridruženi član mreže POYWE te partner u provedbi projekta „Strategic Partnership on Mapping professional open youth work in Europe“. Cilj projekta je stvoriti zajedničko razumijevanje i ključne elemente koje profesionalni otvoreni rad s mladima dijeli u Europi te uspostaviti platformu za raspravu, razmjenu znanja i najbolje prakse, inspiraciju i izgradnju kapaciteta putem dokumenta, on-line platforme te e-magazina i video kanala.