Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Gledali smo Komet!

U četvrtak, 27.04.2017. smo trinaesti put bili u Gavelli, ovog puta, gledali smo što se dogodi kada se na noćnom nebu vidi komet...

Sinoć smo, kao i obično jedanput mjesečno, posjetili Gradsko dramsko kazalište Gavella gdje smo gledali predstavu "Komet" koja je bila popraćena naracijom za slijepe. Naraciju za slijepe čitao je hrvatsk glumac Paško Vukasović, a izradio Centar za Audiodeskripcije. "Bilo je odlično," rekao je poslije predstave Antonio Pavlović, urednik i redatelj prilagodbe.

"Predstava je sama po sebi dosta razumljiva, povezana tako da ju je bilo gušt prilagođavati."

"Prvi put sam u kazalištu gdje mogu pogledati sama predstavu," nakon predstave rekla je Danijela. "Naracija mi se sviđa. Kao i predstava."

"Izuzetno mi je drago raditi ovo," riječi su Paška Vukasovića kojemu je ovo treća Gavellina predstava za koju čita naraciju. "Bravo za sve uključene, ovo su super znakovi za budućnost."

Sljedeću predstavu najavljujemo već u svibnju. Koju? Pratite nas i saznajte! Projekt Slušam, dakle vidim provodi Udruga ZAMISLI u partnerstvu s GK Gavella uz financijsku podršku Grda Zagreba.