Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Udruga Zamisli potpisala ugovor s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu poltiku za trogodišnji program "Centar podrške - neovisan život"

S današnjim datumom Udruga Zamisli potpisala je ugovor za provedbu trogodišnjeg programa "Centar podrške - neovisan život" kroz koji će se sufinancirati usluge prijevoza, asistenata, zajedničkog stanovanja, prilagodbe literature te savjetovališta za osobe s invaliditetom.

 

Program "Centar podrške - neovisan život"  se provodi u sklopu  trogodišnjeg programa „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge“ (za razdoblje od 2017. do 2020. godine), a u partnerstvu s Fakultetom političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, te Centrima za socijalnu skrb Zagreb, Pula, Rijeka, Koprivnica, Križevci, Gospić i Imotski.