Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

ČETVRTA GODINA PROVEDBE PROJEKATA PRILAGODBE LITERATURE

Udruga Zamisli i u akademskoj godini 2018./2019. nastavlja s projektima prilagodbe literature za slijepe i slabovidne studente.

Četvrtu godinu za redom udruga Zamisli provodi projekte prilagodbe literature za slijepe i slabovidne studente uz financijsku podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja. Projektima je cilj omogućiti studentima s oštećenjem vida priliku za ravnopravno studiranje, odnosno pružiti im pristup svoj literaturi koja im je nužna za studiranje.

Riječ je o dva projekta: "„Prilagodba literature za slijepe i slabovidne studente 4.“ koji se provodi u partnerstvu s Pravnim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Fakultetom političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu te „Prilagodba literature za slijepe i slabovidne studente IV.“ koji se provodi u partnerstvu sa Sveučilištem u Splitu, Sveučilištem u Rijeci te Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu.

Oba projekta traju do 1. ožujka 2019. godine, a u sklopu njih će se prilagođavati literatura za 22 slijepa i slabovidna studenta.