Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Udruga Zamisli provodi projekt osobne asistencije pod nazivom "Osobna asistencija moja je frekvencija! 3.0. UP.02.2.2.09.0064" koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda .


Projekt "Osobna asistencija moja je frekvencija! 3.0. UP.02.2.2.09.0064" predstavlja pružanje potpore za 16 korisnika, osoba s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta, u provođenju aktivnosti svakodnevnog življenja i samozbrinjavanja.

Širenjem usluge osobne asistencije veći broj korisnika dobiva mogućnost unapređenja kvalitete življenja, socijalnog uključivanja u zajednicu te sprječavanja institucionalizacije. Usluga se pruža kontinuirano na mjesečnoj osnovi prema unaprijed utvrđenom planu korisnika, a o pruženoj usluzi se vodi evidencija.  Projekt smo započeli zapošljavanjem 16 osobnih asistenata (OA) koji korisnicima pomažu u svakodnevnim aktivnostima poput umivanja, kupanja, odijevanja, odlazak u kupovinu, na tržnicu, kod liječnika, druženje s prijateljima, u šetnju i dr. Cilj projekta, povećanje socijalne uključenosti i unaprijeđenje kvalitete života osoba s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta, osoba s intelektualnim teškoćama i mentalnim oštećenjima kroz pružanje usluge osobne asistencije, ostvarujemo uključivanjem 16 korisnika ovog projekta.

Ukupna vrijednost projekta kojeg provodimo 28 mjeseci počevši s 3.12.2018.  iznosi 2.499.070,90 kuna

Za više informacija možete kontaktirati voditeljicu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript