Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

ODRŽAN DRUGI PARTNERSKI SASTANAK U SKLOPU PROJEKTA PRILAGODBE LITERATURE ZA SLIJEPE I SLABOVIDNE STUDENTE

Udruga Zamisli uz financijsku potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja već četvrtu godinu provodi projekte prilagodbe literature za slijepe i slabovidne studente. Riječ je o dva projekta: "„Prilagodba literature za slijepe i slabovidne studente 4.“ koji se provodi u partnerstvu s Pravnim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Fakultetom političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu te „Prilagodba literature za slijepe i slabovidne studente IV.“ koji se provodi u partnerstvu sa Sveučilištem u Splitu, Fakultetom organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilištem u Rijeci. Projektima je cilj omogućiti studentima s oštećenjem vida priliku za ravnopravno studiranje, odnosno pružiti im pristup svoj literaturi koja im je neophodna za studiranje. Prema odobrenim projektima literatura će se prilagođavati za više od 20 studenata s oštećenim vidom.

 

28. veljače 2019. održan je drugi partnerski sastanak na kojem su predstavnici partnerskih institucija s provoditeljem, Udrugom Zamisli, razgovarali o aktivnostima koje su provedene u sklopu projekta, zadovoljstvu korisnika i partnera prilagođenim materijalima, dodatnom razvoju ovog programa te načinu daljnje prilagodbe nakon završetka projekta.