Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Poziv na online konferenciju "Izazovi zapošljavanja osoba s invaliditetom, Hrvatska i EU praksa"

Udruga ZAMISLI u srijedu, 25. studenog od 11 do 13 sati na ZOOM-u organizira konferenciju „Izazovi zapošljavanja osoba s invaliditetom, Hrvatska i EU praksa".

Konferencija o izazovima zapošljavanja osoba s invaliditetom četvrta je od planiranih pet u sklopu projekta „Izazovi svakodnevice osoba s invaliditetom“. Projekt financira Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom. Cilj projekta „Izazovi svakodnevice osoba s invaliditetom“ je ukazati na izazove s kojima se osobe s invaliditetom susreću u svakodnevnom životu.
Na konferenciji ćemo ukazati na izazove s kojima se osobe s invaliditetom susreću prilikom izlaska na tržište rada ili samozapošljavanja. Na konferenciji „Izazovi zapošljavanja osoba s invaliditetom, Hrvatska i EU praksa“ će sudjelovati predstavnici institucija i zaposlene osobe s invaliditetom.

Svoja dosadašnja iskustva rada podijelit će:
- Nikola Ristić, direktor tvrtke "TITLOVI d.o.o."
- Albina Žnidar, direktorica tvrtke "Albina d.o.o."
- Denis Marijon, predsjednik Saveza SUMSI
- Marijan Jurešić, zaposlenik tvrtke "minus5 d.o.o."
- Ana Bulut – Križić, zaposlenica Udruge Zamisli
- Roman Baštijan, zaposlena osoba s invaliditetom
- Neven Tomečak, zaposlena osoba s invaliditetom

alt

FOTO: pixabay.com

Kao osobe sa različitim iskustvom na tržištu rada, izlagači će progovoriti o tome kako je zapošljavati osobe s invaliditetom te kako je raditi kao osoba s invaliditetom. Nakon izlaganja potaknut ćemo raspravu o izazovima s kojima se osobe s invaliditetom suočavaju u procesu profesionalne rehabilitacije.
Prijava na konferenciju moguća je do nedjelje (22. studenoga) u 18 sati putem poveznice.