Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Dan žena u kazalištu Gavella

Prva u nizu predstava prilagođena slijepima kroz naraciju igra na Međunarodni dan žena, 8. ožujka, a svi zainteresirani preko Udruge ZAMISLI ulaznicu će platiti samo 30,00 kuna

Na Međunarodni dan žena, 8. ožujka, U Gradskom dramskom kazalištu Gavella bit će izvedena predstava "Malena" redatelja Mislava Brečića, prva u nizu predstava koja će biti prilagođena publici oštećena vida.

Predstavu će pratiti naracija čime će se dati mogućnost osobama oštećenoga vida da samostalno prate predstavu sa svojim pratnjama te uživaju u cjelokupnoj predstavi bez ikakvih prepreka kod samog praćenja.

Tekst naracije pripremljen je u Udruzi ZAMISLI u adaptaciji Martine Jurišić i Antonija Pavlovića, a tijekom izvedbe naraciju će čitati studentica glume na Akademiji dramskih umjetnosti Petra Tunjić. Predstava počinje u 19:30 sati, a Zamisli je svojim slijepim suradnicima, korisnicima i prijateljima osigurala 15 ulaznica. Vidimo se u Gavelli!