Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Predstava "Kao na nebu" oduševila publiku

Gdk Gavella i Udruga Zamisli omogućili su još jednu prilagođenu predstavu za osobe oštećenoga vida


Ove smo subote bili na izvedbi predstave "Kao na nebu" koja je bila popraćena naracijom za slijepe, ali koju su pratili i osobe bez invaliditeta zainteresirane za drugačiji način praćenja predstave. "Bilo je sjajno. Prvi put pratim na ovaj način predstavu i oduševila sam se" rekla nam je Saša jedna od zainteresiranih za drugačije gledanje kazališnih predstava. "Ovo mi je do sada najbolja predstava koju sam imala prilike gledati" izjavila je Gordana Glibo. "Udruga Zamisli ima čast biti jedina organizacija u Gradu Zagrebu koja uspjeva prilagoditi kulturni sadržaj osobama oštećenoga vida, dok je Gavella jedino kazalište, zasada, koje u Gradu Zagrebu brine o potrebama osoba oštećenoga vida u polju kulture" objasnila nam je Svjetlana Marijon, predsjednica Udruge.
Radujemo se daljnjem nastavku suradnje s Gavellom, a uskoro nas očekuje i nova predstava.