Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Imali smo party!

Kako je prošao prvi Zamisli Postvalentinovski party

Odlučili smo prkositi Kupidu i organizirali Postvalentinovski party za sve one koji nisu uspjeli proslaviti Valentinovo u dobrom društvu (ne nužno i romantičnom). Sinoć je Močvara bila puna mladih željnih zabave, a nje nije nedostajalo. Od projekcije filma "Sonja i bik" s naracijom za slijepe i razgovorom s glumcima poslije projekcije, domjenka u organizaciji polaznika "Male škole kuhinja" do stand up komedičara iz skupine "Štiklom u mozak, loptom u dupe" i na kraju neizostavnih ljubavanih karaoka. "Po prvi puta sam gledala samo film s naracijom te sam još uvijek pod dojmom. Nužno je nešto tako iskusiti" rekla nam je Maja jedna od mnogobrojnih mladih koji su prisustvovali partyu. "Drago mi je što sam pozvan na na raspravu i druženje nakon filma. Čini se kako se ljudima sviđa ovakav način praćenja filma. Podržavam prilagođavanje audiovizualnih sadržaja za osobe oštećena vida. Smatram da to danas treba postati uvaženi standard" objasnio nam je Gordan Bogdan poznati hrvatski glumac.

Osim polaznika "Male škole kuhanja", hranu je pripremao i naš zaposlenik te poznati kuhar Ante Martić. Nakon bogate i fine zakuske, nastupili su stand up komičari te podignuli i pripremili atmosferu za karaoke. No, osim zabave razvijali su se i poslovni planovi. Naime, nakon projekcije filma "Sonja i bik" stručni tim Udruge Zamisli za prilagodbu sadržaja slijepih osoba došlo je na ideju stvaranja "Mrak projekcija", odnosno jednomjesečne filmske projekcije za osobe s oštećenim vidom, ali i za sve ostale zainteresirane.
Zabava se nastavila do dugo u noć, a rodili su se i novi projekti i inicijative.