Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Sonja i bik" s naracijom

Udruga Zamisli održala je još jednu Mrak projekciju, ovoga puta u Osijeku

"U Osijeku smo dobili samo pozitivne komentare, kako od osoba oštećnoga vida, tako i od mladih koji su došli pogledati film" rekao je nam je nakon projekcije urednik naracije Antonio Pavlović. Naime, ovaj je tjedan Udruga Zamisli odlučila prikazati film "Sonja i bik" u Osijeku spojivši tako dva vlastita projekta, "Slušam, dakle vidim" i "Podrška studentima s invaliditetom". "Posjet Osijeku smo vidjeli kao dobru priliku da promoviramo i prilagođene filmovi za osobe oštećenoga vida" izjavila je Maja, voditeljica projekta "Podrška studentima s invaliditetom". Projekcija filma je održana u prostorijama Regionalnog infocentra Proni, a nakon projekcije je uslijedila rasprava o prilagodbi audiovizualnih sadržaja za slijepe. "Drago mi je što sam imao prilike pogledati, tj. poslušati film. Takve su stvari rijetke u Osijeku" odgovorio je Marko, jedan od osoba oštećenoga vida koji su posjetili taj dan Infocentar Proni. Nadamo se da će se ovakve inicijative nastaviti te s nestrpljenjem očekujemo sljedeću projekciju.