Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

"Svećenikova djeca" osvojila Europu

Održana još jedna mrak projekcija, ovoga puta filma "Svećenikova djeca", u Kinu Europa

Jučer je u Kinu Europa održana još jedan Mrak projekcija, ovoga puta filma "Svećenikova djeca". Iako termi projekcije nije obećavao, ipak se okupila nekolicina mladih i osoba oštećenoga vida. "Film mi se svidio, kao i naracija" rekao nam je ?? jedan od osoba oštećenoga vida koji je psisustvovao projekciji. "Prvi sam put poslušala filma samo sa zvučnim zapisom u veljači, na Postvalentinovskom partyu. Ovo je drugi puta i opet sam oduševljena" izjavila je Jelena, djevojka koja je film pratila s povezom na očima. Nakon same projekcije, svi prisutni su razmijenjivali dojmove na terasi Kina uz kavu i sok. Ovo je posljednja ovosezonska projekcija, a nastavak očekujemo na jesen. Do tada, stručni tim Udruge Zamisli želi se zahvaliti Kinu Europa na promicanju kvalitetnog uključivanja slijepih u kulturni život Zagreba sa željom za daljnom suradnjom.

Vidimo se na jesen!