Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Nova sezona GDK Gavella i udruge Zamisli

Nastavak suradnje u prilagodbi kazališnih predstava


Gradsko dramsko kazalište Gavella i udruga Zamisli, kroz projekt "Slušam, dakle vidim", i na jesen nastavljaju suradnju u prilagodbama kazališnih predstava osobama oštećena vida. Ovaj će se mjesec raditi na prilagodbi pete predstave u izvedbi Gavellina ansambla, a u sklopu projekta udruge Zamisli i njezinog stručnog tima - urednika naracije Antonia Pavlovića te stručne suradnice u prilagodbi, Martine Jurišić. "Kao što je i obećano na kraju prošlogodišnje sezone, suradnje se nastavlja jer smo prepoznali važnost uključivanja osoba s oštećenim vidom u kazališni život. Projekt je od velikog značaja za kazalište, Udrugu, ali i za one koji redovito posjećuju prilagođene predstave" - izjavio je Antonio Pavlović o početku nove sezone i nastavku suradnje.

"Suradnja s GDK Gavella jedan je od najznačajnih poteza u uključivanju osoba oštećenog vida u kulturni život Grada Zagreba, a to je prepoznato i čini mi se da smo jedini na području Hrvatske koji su se odvažili ponuditi takvu vrstu sadržaja slijepima i slabovidnima" - dodala je predsjednica Udruge, Svjetlana Marijon.

Što nas čeka u novoj kazališnoj sezoni saznat ćemo uskoro jer se za kraj mjeseca priprema nova prilagođena predstava. O kojoj je predstavi riječ i kako napreduje prilagodba, saznajte za nekoliko dana.