Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

„Masterchefom“ za mlade s invaliditetom završena „Mala škola kuhanja“

U petak završen „Masterchef“ za mlade s invaliditetom, posljednji dio projekta „Mala škola kuhanja“ udruge za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom ZAMISLI. Projekt je obuhvaćao kuharsku edukaciju i natjecanje za mlade s invaliditetom, u kojem je sudjelovalo ukupno 26 mladih s različitim vrstama invaliditeta. Osnovni cilj projekta bio je osamostaljivanje u kuhinji mladih s invaliditetom, te razvijanje njihovih kulinarskih vještina.

Više...

 

Prvi hrvatski Masterchef za mlade osobe s invaliditetom

msk_logo_mala

POZIV za mlade s i invaliditetom:

Prvi hrvatski Masterchef za mlade osobe s invaliditetomUdruga ZAMISLI poziva sve zainteresirane mlade osobe s invaliditetom da se prijave na Prvi hrvatski Masterchef za mlade osobe s invaliditetom. Cilj je promocija vještina kuhanja osoba s invaliditetom, a aktivnost je zadnji dio projekta "Mala škola kuhanja".
Ovo kuharsko natjecanje održat će se od 6. - 12. svibnja 2012. u Omladinskom hostelu Zadar. Hostel je prilagođen osobama s invaliditetom.
 
Tijekom tih 6 dana, sudionici će učiti nove kulinarske tajne, te će se svakodnevno i natjecati. Svim sudionicima bit će osiguran puni smještaj i prijevoz (vlak ili autobus).

Ukoliko se želite prijaviti, pošaljite prijavu do 2. travnja, na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Prijaviti se možete popunjavanjem prijavnice koja se nalazi u obrascu. Također, svi koji se ne mogu koristiti javnim prijevozom neka to istaknu u prijavnici.

Broj sudionika je ograničen, a prednost pri odabiru će imati članovi koji se ranije prijave.

Srdačan pozdrav,
Udruga ZAMISLI
 

Poziv na radionicu "Mala škola kuhanja" - osobe sa tjelesnim ostećenjem

Udruga ZAMISLI poziva sve zainteresirane članove da se prijave na tečaj kuhanja. Tečaj će se održati u sklopu projekta "Mala škola kuhanja" čiji je cilj potaknuti osobe s invaliditetom na samostalno kuhanje i omogućiti razvoj vještina kuhanja kod osoba s različitim oštećenjima.

Više...

 
 
Mala škola kuhanja
  

 
Uskoro...
 

Uz financijsku potporu Ministarstva zdrastva i socijalne skrbi                                                                         Voditelj projekta: Denis Marijon
 

Poziv na radionicu - Mala škola kuhanja

Udruga ZAMISLI poziva sve zainteresirane članove da se prijave na tečaj kuhanja. Tečaj će se održati u sklopu projekta "Mala škola kuhanja" čiji je cilj potaknuti osobe s invaliditetom na samostalno kuhanje i omogućiti razvoj vještina kuhanja kod osoba s različitim oštećenjima.

Više...

 

Mala škola kuhanja - nova aktivnost udruge ZAMISLI

"Mala škola kuhanja" udruge ZAMISLI dobila je financijsku potporu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi kao jednogodišnji projekt, a bit će realiziran u suradnji s kuharom Vedranom Habelom.

Više...

 

Najava: Predstavljanje kuharice na brajici „Ugostiteljsko kuharstvo“

U prostorijama Gradske knjižnice Zagreb na Trgu Ante Starčevića, u četvrtak, 15. rujna u 19:30 sati, bit će predstavljena kuharica na brajici „Ugostiteljsko kuharstvo“, autora Vedrana Habela. 

Više...

 

ODRŽANA PROMOCIJA BRAJEVOG IZDANJA KUHARICE

ODRŽANA PROMOCIJA BRAJEVOG IZDANJA KUHARICE  
Udruga ZAMISLI predstavila je brajevo izdanje udžbenika „Ugostiteljsko kuharstvo“, autora Vedrana  Habela,

Više...