Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Najava: Predstavljanje kuharice na brajici „Ugostiteljsko kuharstvo“

U prostorijama Gradske knjižnice Zagreb na Trgu Ante Starčevića, u četvrtak, 15. rujna u 19:30 sati, bit će predstavljena kuharica na brajici „Ugostiteljsko kuharstvo“, autora Vedrana Habela. 
Mala skola kuhanja
Vedran Habel ima višegodišnje iskustvo u radu s osobama s invaliditetom. Knjigu je tiskala udruga ZAMISLI, u okviru projekta  „Mala škola kuhanja“,  a uz financijsku potporu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi. Opći cilj projekta je potaknuti osobe s invaliditetom na aktivno kuhanje i omogućiti razvoj vještina kuhanja kod osoba s različitim oštećenjima. Osim autora, na promociji će sudjelovati i glumci Ankica Dobrić i Goran Grgić, te redatelj Mario Kovač, koji će za sve okupljene prirediti i malo iznenađenje.
Sve Vas pozivamo na ovaj događaj. Radi ograničenog broja mjesta molimo Vas da se najavite na e mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript