Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

ODRŽANA PROMOCIJA BRAJEVOG IZDANJA KUHARICE

ODRŽANA PROMOCIJA BRAJEVOG IZDANJA KUHARICE  
Udruga ZAMISLI predstavila je brajevo izdanje udžbenika „Ugostiteljsko kuharstvo“, autora Vedrana  Habela,
u četvrtak, 15. rujna 2011. godine, s početkom u 19:30 sati u prostorijama glavne Gradske knjižnice Zagreb, na adresi Trg Ante Starčevića 6 (prvi kat).

ODRŽANA PROMOCIJA BRAJEVOG IZDANJA KUHARICEModerator programa bio je redatelj i glumac Mario Kovač, kuhar Vedran Habel supervizirao je slijepe osobe koje su demonstrirale dio svojih vještina praveći kanape-sendviče pred posjetiteljima, a glumci Ankica Dobrić i Goran Grić su postavljanjem pitanja otkrivali način njihovog snalaženja u kuhinji.
 
 
ODRŽANA PROMOCIJA BRAJEVOG IZDANJA KUHARICEUdžbenik je izdan u sklopu projekta  „Mala škola kuhanja“. Opći cilj projekta je potaknuti osobe s invaliditetom na samostalno kuhanje i omogućiti razvoj vještina kuhanja kod osoba s različitim oštećenjima. Prilagodbom na brajicu svim polaznicima radionica kuhanja koje će se održati u listopadu, studenom i veljači  osiguran je pristup sadržaju koji je izradio sam voditelj i kuhar, a koji se koristi u srednjim turističko-ugostiteljskim školama. Projekt se provodi uz financijsku potporu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.