ODRŽANA PROMOCIJA BRAJEVOG IZDANJA KUHARICE

ODRŽANA PROMOCIJA BRAJEVOG IZDANJA KUHARICE  
Udruga ZAMISLI predstavila je brajevo izdanje udžbenika „Ugostiteljsko kuharstvo“, autora Vedrana  Habela,
u četvrtak, 15. rujna 2011. godine, s početkom u 19:30 sati u prostorijama glavne Gradske knjižnice Zagreb, na adresi Trg Ante Starčevića 6 (prvi kat).

ODRŽANA PROMOCIJA BRAJEVOG IZDANJA KUHARICEModerator programa bio je redatelj i glumac Mario Kovač, kuhar Vedran Habel supervizirao je slijepe osobe koje su demonstrirale dio svojih vještina praveći kanape-sendviče pred posjetiteljima, a glumci Ankica Dobrić i Goran Grić su postavljanjem pitanja otkrivali način njihovog snalaženja u kuhinji.
 
 
ODRŽANA PROMOCIJA BRAJEVOG IZDANJA KUHARICEUdžbenik je izdan u sklopu projekta  „Mala škola kuhanja“. Opći cilj projekta je potaknuti osobe s invaliditetom na samostalno kuhanje i omogućiti razvoj vještina kuhanja kod osoba s različitim oštećenjima. Prilagodbom na brajicu svim polaznicima radionica kuhanja koje će se održati u listopadu, studenom i veljači  osiguran je pristup sadržaju koji je izradio sam voditelj i kuhar, a koji se koristi u srednjim turističko-ugostiteljskim školama. Projekt se provodi uz financijsku potporu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.