Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Poziv na radionicu "Mala škola kuhanja" - osobe sa tjelesnim ostećenjem

Udruga ZAMISLI poziva sve zainteresirane članove da se prijave na tečaj kuhanja. Tečaj će se održati u sklopu projekta "Mala škola kuhanja" čiji je cilj potaknuti osobe s invaliditetom na samostalno kuhanje i omogućiti razvoj vještina kuhanja kod osoba s različitim oštećenjima.

msk_logo_malaNakon uspješne provedene prve radionice za grupu s ostećenog vida, Udruga će provesti drugu radionicu za grupu sudionika koje će biti osobe s tjelesnim oštećenjem, a tečaj će obuhvaćati četiri susreta u sljedećim terminima: 19.11., 26.11., 03.12. i 10.12.2011. godine, u vremenu od 9 do 13 sati, a radionice ce voditi kuhar Vedran Habel. Svim sudionicima bit će osiguran kombi prijevoz do mjesta održavanja tečaja - Centar Slava Raškaj.
 
Ukoliko se želite prijaviti, ispunjeni prijavni obrazac, pošaljite do 18. studenog na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
 
Broj sudionika je ograničen, a prednost pri selekciji će imati oni članovi koji se ranije prijave.