Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Prvi hrvatski Masterchef za mlade osobe s invaliditetom

msk_logo_mala

POZIV za mlade s i invaliditetom:

Prvi hrvatski Masterchef za mlade osobe s invaliditetomUdruga ZAMISLI poziva sve zainteresirane mlade osobe s invaliditetom da se prijave na Prvi hrvatski Masterchef za mlade osobe s invaliditetom. Cilj je promocija vještina kuhanja osoba s invaliditetom, a aktivnost je zadnji dio projekta "Mala škola kuhanja".
Ovo kuharsko natjecanje održat će se od 6. - 12. svibnja 2012. u Omladinskom hostelu Zadar. Hostel je prilagođen osobama s invaliditetom.
 
Tijekom tih 6 dana, sudionici će učiti nove kulinarske tajne, te će se svakodnevno i natjecati. Svim sudionicima bit će osiguran puni smještaj i prijevoz (vlak ili autobus).

Ukoliko se želite prijaviti, pošaljite prijavu do 2. travnja, na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Prijaviti se možete popunjavanjem prijavnice koja se nalazi u obrascu. Također, svi koji se ne mogu koristiti javnim prijevozom neka to istaknu u prijavnici.

Broj sudionika je ograničen, a prednost pri odabiru će imati članovi koji se ranije prijave.

Srdačan pozdrav,
Udruga ZAMISLI