Udruga ZAMISLI - Mala škola kuhanja Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom ZAMISLI https://zamisli.hr/index.php/mala-kola-kuhanja Thu, 17 Jan 2019 05:50:16 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management hr-hr „Masterchefom“ za mlade s invaliditetom završena „Mala škola kuhanja“ https://zamisli.hr/index.php/mala-kola-kuhanja/303-masterchefom-za-mlade-s-invaliditetom-zavrena-mala-kola-kuhanja https://zamisli.hr/index.php/mala-kola-kuhanja/303-masterchefom-za-mlade-s-invaliditetom-zavrena-mala-kola-kuhanja U petak završen „Masterchef“ za mlade s invaliditetom, posljednji dio projekta „Mala škola kuhanja“ udruge za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom ZAMISLI. Projekt je obuhvaćao kuharsku edukaciju i natjecanje za mlade s invaliditetom, u kojem je sudjelovalo ukupno 26 mladih s različitim vrstama invaliditeta. Osnovni cilj projekta bio je osamostaljivanje u kuhinji mladih s invaliditetom, te razvijanje njihovih kulinarskih vještina. ]]> Novosti Tue, 15 May 2012 11:09:31 +0000 Prvi hrvatski Masterchef za mlade osobe s invaliditetom https://zamisli.hr/index.php/mala-kola-kuhanja/301-prvi-hrvatski-masterchef-za-mlade-osobe-s-invaliditetom https://zamisli.hr/index.php/mala-kola-kuhanja/301-prvi-hrvatski-masterchef-za-mlade-osobe-s-invaliditetom msk_logo_mala

POZIV za mlade s i invaliditetom:

Prvi hrvatski Masterchef za mlade osobe s invaliditetomUdruga ZAMISLI poziva sve zainteresirane mlade osobe s invaliditetom da se prijave na Prvi hrvatski Masterchef za mlade osobe s invaliditetom. Cilj je promocija vještina kuhanja osoba s invaliditetom, a aktivnost je zadnji dio projekta "Mala škola kuhanja".
Ovo kuharsko natjecanje održat će se od 6. - 12. svibnja 2012. u Omladinskom hostelu Zadar. Hostel je prilagođen osobama s invaliditetom.
 
Tijekom tih 6 dana, sudionici će učiti nove kulinarske tajne, te će se svakodnevno i natjecati. Svim sudionicima bit će osiguran puni smještaj i prijevoz (vlak ili autobus).

Ukoliko se želite prijaviti, pošaljite prijavu do 2. travnja, na email administracija@zamisli.hr. Prijaviti se možete popunjavanjem prijavnice koja se nalazi u obrascu. Također, svi koji se ne mogu koristiti javnim prijevozom neka to istaknu u prijavnici.

Broj sudionika je ograničen, a prednost pri odabiru će imati članovi koji se ranije prijave.

Srdačan pozdrav,
Udruga ZAMISLI
]]>
Novosti Tue, 20 Mar 2012 11:46:06 +0000
Poziv na radionicu "Mala škola kuhanja" - osobe sa tjelesnim ostećenjem https://zamisli.hr/index.php/mala-kola-kuhanja/294-poziv-na-radionicu-qmala-kola-kuhanjaq-osobe-sa-tjelesnim-osteenjem https://zamisli.hr/index.php/mala-kola-kuhanja/294-poziv-na-radionicu-qmala-kola-kuhanjaq-osobe-sa-tjelesnim-osteenjem Udruga ZAMISLI poziva sve zainteresirane članove da se prijave na tečaj kuhanja. Tečaj će se održati u sklopu projekta "Mala škola kuhanja" čiji je cilj potaknuti osobe s invaliditetom na samostalno kuhanje i omogućiti razvoj vještina kuhanja kod osoba s različitim oštećenjima.

]]>
udrugazamisli@gmail.com (Udruga ZAMISLI) Novosti Mon, 14 Nov 2011 15:32:33 +0000
Mala škola kuhanja https://zamisli.hr/index.php/mala-kola-kuhanja/289-naslovnica-kuhanje https://zamisli.hr/index.php/mala-kola-kuhanja/289-naslovnica-kuhanje
 
Mala škola kuhanja
  

 
Uskoro...
 

Uz financijsku potporu Ministarstva zdrastva i socijalne skrbi                                                                         Voditelj projekta: Denis Marijon
]]>
Novosti Fri, 16 Sep 2011 22:00:00 +0000
Poziv na radionicu - Mala škola kuhanja https://zamisli.hr/index.php/mala-kola-kuhanja/293-poziv-na-radionicu-mala-kola-kuhanja https://zamisli.hr/index.php/mala-kola-kuhanja/293-poziv-na-radionicu-mala-kola-kuhanja Udruga ZAMISLI poziva sve zainteresirane članove da se prijave na tečaj kuhanja. Tečaj će se održati u sklopu projekta "Mala škola kuhanja" čiji je cilj potaknuti osobe s invaliditetom na samostalno kuhanje i omogućiti razvoj vještina kuhanja kod osoba s različitim oštećenjima. ]]> Novosti Wed, 05 Oct 2011 17:45:50 +0000 Mala škola kuhanja - nova aktivnost udruge ZAMISLI https://zamisli.hr/index.php/mala-kola-kuhanja/277-mala-kola-kuhanja-nova-aktivnost-udruge-zamisli https://zamisli.hr/index.php/mala-kola-kuhanja/277-mala-kola-kuhanja-nova-aktivnost-udruge-zamisli "Mala škola kuhanja" udruge ZAMISLI dobila je financijsku potporu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi kao jednogodišnji projekt, a bit će realiziran u suradnji s kuharom Vedranom Habelom.

]]>
Novosti Thu, 14 Jul 2011 08:19:03 +0000
Najava: Predstavljanje kuharice na brajici „Ugostiteljsko kuharstvo“ https://zamisli.hr/index.php/mala-kola-kuhanja/286-najava-predstavljanje-kuharice-na-brajici-ugostiteljsko-kuharstvo https://zamisli.hr/index.php/mala-kola-kuhanja/286-najava-predstavljanje-kuharice-na-brajici-ugostiteljsko-kuharstvo U prostorijama Gradske knjižnice Zagreb na Trgu Ante Starčevića, u četvrtak, 15. rujna u 19:30 sati, bit će predstavljena kuharica na brajici „Ugostiteljsko kuharstvo“, autora Vedrana Habela.  ]]> autor@zamisli5.hr (Ivona Šeparović) Novosti Mon, 12 Sep 2011 20:15:49 +0000 ODRŽANA PROMOCIJA BRAJEVOG IZDANJA KUHARICE https://zamisli.hr/index.php/mala-kola-kuhanja/288-odrana-promocija-brajevog-izdanja-kuharice https://zamisli.hr/index.php/mala-kola-kuhanja/288-odrana-promocija-brajevog-izdanja-kuharice ODRŽANA PROMOCIJA BRAJEVOG IZDANJA KUHARICE  
Udruga ZAMISLI predstavila je brajevo izdanje udžbenika „Ugostiteljsko kuharstvo“, autora Vedrana  Habela,
]]>
dmarijon@gmail.com (Denis Marijon) Novosti Thu, 15 Sep 2011 22:15:13 +0000