Zagreb, 4. 11.2022. godine – Prošle godine mladi su promatrali nastup stand-up komičara, a ove godine imaju priliku nastupiti baš oni! Petnaest udruga za mlade koje djeluju pod zajedničkim nazivom Mreža za aktivaciju mladih (MAM) u potrazi su za neustrašivim i duhovitim mladim kreativcima s odličnim smislom za humor koji će nam predstaviti svoje najbolje stand-up fore.

Stand up kroz OPEN MIC u organizaciji MAM održati će se u sklopu konferencije „Mladi smo, pa šta?“ koja se održava 24.11.2022. u prostoru Centra za mlade Bunker u Samoboru od 10:00 do 16:00 sati.

Ako si mlada osoba između 15 i 30 godina i pronalaziš se u tome prijavi se preko linka i budi jedan od sudionika koji će nastupati na pozornici. Odabrani će izvesti mali skeč u trajanju od maksimalno 8 minuta. Neka pitanja na koja se mladi mogu osvrnuti u sklopu skeča su: kako nas obrazovanje priprema za zapošljavanje, biramo li zanimanje zbog plaće ili nas to zanima, kako mladi traže posao, kako mladi nađu posao, kako mladi zadrže posao i sl.

Ova prilika za stjecanje iskustva kroz stand-up je za mlade osobe (15-30 godina) kojima ova tema ne zadaje glavobolje već ih inspirira! Sve mlade osobe koje se prijave kontaktirat ćemo s dodatnim uputama.

Moto ove aktivnosti je „Daj da se nasmijem, ne da se nerviram!“. MAM želi potaknuti mlade da promišljaju o aktualnim problemima i pomoću humora iznesu svoju perspektivu i sugestije za rješenja. Najbolje STAND-UP izvedbe na konferenciji bit će nagrađene vrijednom nagradom.

 

Konferenciju organizira „Mreža za aktivaciju mladih“ u suradnji s Centrom za mlade BUNKER.

Udruga Zamisli u partnerstvu s 15 udruga, Ekonomskim institutom Zagreb i Pravnim fakultetom Sveučilišta u Splitu provodi projekt Mreža za aktivaciju mladih. Svrha projekta je izgraditi mrežu za podršku mladima u procesu uključivanja u život zajednice kako bi se poboljšala kvaliteta života mladih u Hrvatskoj. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Za sva dodatna pitanja i informacije stojimo na raspolaganju na broju 0916656491

Svjetlana Marijon, voditeljica projekta


 

 

Udruga ZAMISLI je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj
civilnog društva za stabilizaciju i razvoj udruge.