Organizatori konferencije za mlade „We are young, so what?” (hrv. Mladi smo, pa šta?)  pozivaju sve zainteresirane da se pridruže konferenciji koja se održava u sklopu projekta “Mreža za aktivaciju mladih” čiji je nositelj Udruga Zamisli iz Zagreba, a projektni konzorcij čini još 15 udruga, Ekonomski institut Zagreb i Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu.

Cilj konferencije je predstaviti rezultate projekta “Mreža za aktivaciju mladih” i program Mladih lidera te prezentirati i raspraviti o temi "važnost ulaganja u mlade" sa znanstvenog stajališta podržavajući znanosti i struku u Republici Hrvatskoj.

Konferencija tematski pokriva različite aspekte rada s mladima koji se tiču utjecaja mreže za aktivaciju mladih i pozitivne promjene kroz jačanje liderskih vještina kod mladih osoba, važnost ulaganja u mlade osobe, samostalni odabir karijernog puta kod mlade osobe, i koliko europska politika uključuje mlade osobe. 

Datum održavanja konferencije: od 27. ožujka do 29. ožujka 2023. godine

Mjesto održavanja konferencije: hibridno, online preko Zoom platforme i u prostoru Europskog gospodarskog i socijalnog odbora (EESC), na adresi ulica Rue Belliard 99/101, 1000 Bruxelles, Belgija

Pozivaju se svi zainteresirani znanstvenici i stručnjaci da se prijave na konferenciju i da svojim radovima koji govore o važnosti ulaganja u mlade, doprinesu kvaliteti konferencije i znanstveno-stručnoj raspravi o temama važnima za život mladih u Hrvatskoj, ali i šire.

Svi zainteresirani znanstevenici mogu prijedloge izlaganja s imenom, prezimenom i afilijacijama sudionika (do 250 riječi) poslati na e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 17. ožujka 2023. (petak).

Informacije i upute oko predaje radova nalaze se u privitku.

Aktivnosti se provode kroz projekt Mreža za aktivaciju mladih kojeg su financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

Izvor: Udruga Zamisli