Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica
 
Centar za male mobilne službe
pomoći osobama s invaliditetom Zagreb

 
-
Savjetovalište za mlade s invaliditetom -  

 
Usluge savjetovališta su pokrenute s ciljem osiguravanja informacija, pružanja savjeta i pomoći mladima s invaliditetom:  

1. Individualno savjetovanje
U prostorijama Info-centra za mlade Zagreb, Kninski trg 4. Prema dogovoru na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , ili na broj moba 091/ 594 - 7288.

I psiholog je na raspolaganju, samo je potrebno da prethodno potražiš njegovu pomoć i dogovoriš termin preko e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
 
2. Grupno savjetovanje
Osmišljavamo grupne radionice prema iskazanim interesima i afinitetima mladih s invaliditetom; te otivacijske susrete sa srednjoškolcima s invaliditetom.
Stoga, ako imaš kakav prijedlog, ti i tvoj/a prijatelj/ica bi željela saznati više o nekoj temi (ili temi radionice koju organiziramo)- kontaktiraj nas! Radujemo se tvojoj aktivnosti i našoj suradnji!
 
3. Elektronsko savjetovanje
Treba ti savjet? Potrebna ti je pomoć u situaciji u kojoj si se zatekao/la? Ne znaš gdje potražiti informaciju koja ti treba?
 
Spremni smo ti pomoći u svakoj situaciji u kojoj se zatekneš, samo je potrebno da nam se obratiš i jednim klikom potražiš informaciju, savjet ili pomoć:
      
 
Pošalji nam svoje pitanje, a odgovor stiže u roku 72h na tvoju e-mail adresu.
  

  Voditeljica savjetovališta: Božena Jermen, univ.bacc.act.soc.                                                     Voditelj centra: Roman Baštijan, dipl. oec