Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom Zamisli poziva Vas da se prijavite na Javni poziv za podnošenje prijava za evaluaciju projekta (u daljnjem tekstu: Poziv) "Prilagodba literature za slijepe i slabovidne učenike 2", kojeg financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Tražimo tvrtku/obrt s iskustvom koja/i će kvalitativno i kvantitativno provesti procjenu među svim dionicima na navedenom projektu od 15. do 25. ožujka 2022.
Sve zainteresirane molimo da pošalju:
1. Opis dosadašnjih referenci
2. Financijsku ponudu za navedenu uslugu

Prijave se zaprimanju do srijede, 9. ožujka 2022. godine do 16:00 na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Sve prijave pristigle nakon navedenog roka neće se uzeti u razmatranje. Svi prijavljeni, bit će obaviješteni o rezultatima Javnog poziva.

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!