Pozivamo Vas da posjetite naš info štand u sklopu ulične kampanje za projekt "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada“, koja će se održati u ponedjeljak i u utorak (25. i 26. travnja) od 10 do 18 sati, na vrhu Gajeve ulice (između Dubravice i Hotela Dubrovnik).
Ovaj događaj za cilj ima interaktivno predstavljanje aktivnosti navedenog projekta, namijenjenog mladima, od 15 do 29 godina, koji su nezaposleni te izvan obrazovnog sustava, tzv. mladim NEET osobama. Uzimajući u obzir mijenjajuće okolnosti na području rada i zapošljavanja mladih osoba te kontinuiranu potrebu za profesionalnom orijentacijom, smatramo da bi uključivanje u projektne aktivnosti onima koji u tom smislu trebaju dodatnu potporu i usmjerenje, bilo od izuzetne koristi. Projektom su za mlade NEET osobe osigurani socijalno mentorstvo, različiti verificirani programi osposobljavanja /obrazovanja te druge aktivnosti koje doprinose razvoju mekih vještina i općenito pripremi za tržište rada.
Više o aktivnostima i uvjetima uključivanja u projekt, mladi će moći saznati kroz direktnu interakciju sa stručnjacima zaposlenima na projektu, na informativnom štandu, na gore navedenoj lokaciji.
 
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. 
 

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!