Pozivamo Vas da posjetite naš info štand u sklopu ulične kampanje za projekt "Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada“, koja će se održati u ponedjeljak i u utorak (25. i 26. travnja) od 10 do 18 sati, na vrhu Gajeve ulice (između Dubravice i Hotela Dubrovnik).
Ovaj događaj za cilj ima interaktivno predstavljanje aktivnosti navedenog projekta, namijenjenog mladima, od 15 do 29 godina, koji su nezaposleni te izvan obrazovnog sustava, tzv. mladim NEET osobama. Uzimajući u obzir mijenjajuće okolnosti na području rada i zapošljavanja mladih osoba te kontinuiranu potrebu za profesionalnom orijentacijom, smatramo da bi uključivanje u projektne aktivnosti onima koji u tom smislu trebaju dodatnu potporu i usmjerenje, bilo od izuzetne koristi. Projektom su za mlade NEET osobe osigurani socijalno mentorstvo, različiti verificirani programi osposobljavanja /obrazovanja te druge aktivnosti koje doprinose razvoju mekih vještina i općenito pripremi za tržište rada.
Više o aktivnostima i uvjetima uključivanja u projekt, mladi će moći saznati kroz direktnu interakciju sa stručnjacima zaposlenima na projektu, na informativnom štandu, na gore navedenoj lokaciji.
 
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. 
 

16 Svi 2024

Prijavi se na radionicu "Komunikacijske vještine" i nauči kako u svakodnevnom životu asertivno komunicirati!

15 Svi 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za Zamisli OSICE, u utorak 21. svibnja razgovarat ćemo o društvenim mrežama.

13 Svi 2024

Prijavi se na radionicu „Kako se nositi sa stresom“ i nauči kako se što bolje prilagoditi stresnim situacijama.

13 Svi 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE

09 Svi 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za ZAMISLI OSICE: Novinarstvo i pisanje vijesti

07 Svi 2024

Imamo izuzetno zadovoljstvo pozvati vas na naš sljedeći okrugli stol na temu "Životno osiguranje kod osoba s invaliditetom".