Centar UP2DATE objavljuje Poziv za upis polaznika u Program izobrazbe "Radno pravo i zapošljavanje s naglaskom na osobe s invaliditetom i posebne okolnosti".

Program izobrazbe "Radno pravo i zapošljavanje s naglaskom na osobe s invaliditetom i posebne okolnosti", organizira se u sklopu projekta "BeUp2date", koji provodi Centar UP2DATE, u partnerstvu s Udrugom ZAMISLI, u okviru poziva "Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice", uz financijsku podršku iz Europskog socijalnog fonda, te iz državnog proračuna na poziciji Ureda za udruge UP.04.2.1.11.0061.


Izvoditeljica Programa je Sonja Juričić Cvitan, magistra prava s pedagoškim kompetencijama. Program je namijenjen zaposlenicima i/ili volonterima organizacija civilnoga društva. Program se sastoji od osam (8) modula (radionica) i individualnih instrukcija (mentoriranja polaznika) između modula. Detaljnije informacije o Programu nalaze se u Obavijesti o sadržaju i uvjetima sudjelovanja polaznika u Programu izobrazbe "Radno pravo i zapošljavanje s naglaskom na osobe s invaliditetom i posebne okolnosti" od 10. lipnja 2022. na LINKU. Osobe koje žele upisati Program mogu se prijaviti, putem Google obrasca na OVOM LINKU. Rok za prijavu je 24. lipnja 2022. godine.
 
Prijavljene osobe obavijestit će se o upisu u Program, putem e-mail adrese, koju su naveli u prijavi.  Planirani datum održavanja prvog modula (radionice) je 5. srpnja 2022. godine.

16 Svi 2024

Prijavi se na radionicu "Komunikacijske vještine" i nauči kako u svakodnevnom životu asertivno komunicirati!

15 Svi 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za Zamisli OSICE, u utorak 21. svibnja razgovarat ćemo o društvenim mrežama.

13 Svi 2024

Prijavi se na radionicu „Kako se nositi sa stresom“ i nauči kako se što bolje prilagoditi stresnim situacijama.

13 Svi 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za  ZAMISLI OSICE

09 Svi 2024

Prijavi se na novu aktivnost našeg Kluba za ZAMISLI OSICE: Novinarstvo i pisanje vijesti

07 Svi 2024

Imamo izuzetno zadovoljstvo pozvati vas na naš sljedeći okrugli stol na temu "Životno osiguranje kod osoba s invaliditetom".