Centar UP2DATE objavljuje Poziv za upis polaznika u Program izobrazbe "Radno pravo i zapošljavanje s naglaskom na osobe s invaliditetom i posebne okolnosti".

Program izobrazbe "Radno pravo i zapošljavanje s naglaskom na osobe s invaliditetom i posebne okolnosti", organizira se u sklopu projekta "BeUp2date", koji provodi Centar UP2DATE, u partnerstvu s Udrugom ZAMISLI, u okviru poziva "Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice", uz financijsku podršku iz Europskog socijalnog fonda, te iz državnog proračuna na poziciji Ureda za udruge UP.04.2.1.11.0061.


Izvoditeljica Programa je Sonja Juričić Cvitan, magistra prava s pedagoškim kompetencijama. Program je namijenjen zaposlenicima i/ili volonterima organizacija civilnoga društva. Program se sastoji od osam (8) modula (radionica) i individualnih instrukcija (mentoriranja polaznika) između modula. Detaljnije informacije o Programu nalaze se u Obavijesti o sadržaju i uvjetima sudjelovanja polaznika u Programu izobrazbe "Radno pravo i zapošljavanje s naglaskom na osobe s invaliditetom i posebne okolnosti" od 10. lipnja 2022. na LINKU. Osobe koje žele upisati Program mogu se prijaviti, putem Google obrasca na OVOM LINKU. Rok za prijavu je 24. lipnja 2022. godine.
 
Prijavljene osobe obavijestit će se o upisu u Program, putem e-mail adrese, koju su naveli u prijavi.  Planirani datum održavanja prvog modula (radionice) je 5. srpnja 2022. godine.

29 Kolovoz 2023

Udruga Zamisli na samom je kraju provedbe dva projekta prilagodbe literature financiranih sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.U sklopu projekta „Prilagodba literature...

06 Srpanj 2023

Prenosimo u cijelosti objavu Centra za mlade Zagreb koji je partner Udruzi ZAMISLI na projektu.

05 Srpanj 2023

Održat će se završna konferencija projekta  „Do posla u Centru – urbana aktivacija mladih na tržištu rada”.

19 Lipanj 2023

 MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu o digitalnom marketingu za potrebe udruge.

23 Svi 2023

MojPosao je zajedno s Udrugom ZAMISLI realizirao radionicu „Kako se pripremiti za tržište rada?“. Radionica je bila za osobe s invaliditetom koje žele pronaći posao.

02 Svi 2023

S ponosom dijelimo jedan od rezultata projekta BeUp2Date u kojem smo bili partneri Centru UP2DATE!